Μπεσαμέλ

    Υλικά

    Βούτυρο 150γρ

    Αλεύρι 150γρ

    Γάλα 1,2 λίτρα

    Αυγά 3 κροκάδια   

    Μοσχοκάρυδο

    Αλάτι, πιπέρι

    Εκτέλεση :

    Παίρνουμε μια κατσαρόλα την βάζουμε στην φωτιά σε χαμηλή θερμοκρασία για να μην καεί το μείγμα μας, ρίχνουμε το βούτυρο μέσα μέχρι να λιώσει, μετά προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να πάρει ένα χρυσαφένιο χρώμα, στην συνέχεια ρίχνουμε κατά διαστήματα το ζεσταμένο  γάλα και ανακατεύουμε συνεχεία μέχρι να γίνει παχύρευστη κρέμα και να μην έχει σβόλους. Προσθέτουμε τα αυγά, λίγο μοσχοκάρυδο για να πάρει γεύση και μια δυο πρέζες αλάτι και πιπέρι ανάλογα με το πόσο μας αρέσει .

    Καλή επιτυχία.

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.